logo_slogan_001_iso

TIETOA YRITYKSESTÄ

eXerium on kotimainen start up -yritys, jonka tehtävänä on aktivoida keskivartaloa uudenlaisten ergonomisten tuotteiden ja pelillistämisen avulla.

Tuotteiden suunnitelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ihmisen luontaisiin tarpeisiin ja vaistoihin, jolloin ne soveltuvat lähes kaikille ja mikä parasta, tuotteiden käyttäminen on todella hauskaa.

Yritys yhdistää digitaaliset teknologiat, pelillistämisen, fyysiset laitteet ja data-analyysit ainutlaatuisella tavalla:

nelikenttä_fin

Yrityksen avainhenkilöt ovat tehneet terveyspelaamisen tutkimus- ja kehitystyötä jo vuodesta 2003. Yhteistyötä tehdään useiden terveydenhuollon, sovelluskehityksen, erikoiskalustetuotannon, ergonomian ja huippu-urheilun kansainvälisestikin arvostettujen asiantuntijatahojen kanssa.

 

Tutustu tuotteisiimme:

KEITÄ ME OLEMME

verkoston_logot_3x3

Special eSports verkosto on perustettu helmikuussa 2019. Verkostoon kuuluvat Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö sr, Suomen Vammaisurheilu- ja Liikunta VAU ry, Esteetön Taide ja Kulttuuri ry, Tampereen kaupunki, Harjula Production Oy ja eXerium (Suomen Kuntoutusvälineet Oy).

Verkosto kehittää erityisryhmien mahdollisuuksia osallistua fyysistä ja henkistä hyvinvointia edistävään eUrheilutoimintaan. Verkosto järjestää kilpailutapahtumia ja sarjamuotoista toimintaa kotimaassa sekä kehittää lajin kansainvälisiä mahdollisuuksia Accessible Arts and Culture ACCAC Global -järjestön kanssa.

Kotimaisen kilpailutoiminnan yhteistyökumppaneina toimivat Ammattiopisto Luovi ja Ammattiopisto Spesia.

Ota meihin yhteyttä!

SeSLogo2

+358 440 722 110

specialesports@exerium.com

Biokatu 6 / HealthHUB

33100 TAMPERE